М'ясо з грибами під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Чи любите ви свинину так, як мій чоловік? Він її просто обожнює. Але часто я не ускладнюю страви з цим інгредієнтом. Зазвичай просто смажу або запікаю. Хоча пробую і нові варіанти, такі, як цей.
Опис приготування:
Запишіть і ви, як приготувати м'ясо з грибами під соусом в духовій шафі. В цьому випадку виходить ніжне гаряче блюдо. Під нього найкраще підходить гарнір у вигляді печеного картоплі. Гриби я вибрала лісові, по мені, вони добре поєднуються зі свининою, та ще й в купе з вершковим смаком.
- Свинина - 500 грам
- Лісні гриби - 300 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Молоко 3, 2% - 600 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Свинину промийте, обсушити. Наріжте її невеликими кубиками.
Лісові гриби відваріть до готовності, а потім наріжте їх маленькими шматочками.
Лук почистіть і подрібніть.
Надішліть смажитися гриби з цибулею на сковороду в маслі близько 6 хвилин.
М'ясо посоліть, поперчіть і додайте спеції.
А потім додайте до нього зажарку. Перемішайте інгредієнти.
Приготуйте соус: розтопіть вершкове масло і додайте до нього борошно. Перемішайте все на сковороді.
Потім влийте тепле молоко, постійно помішуючи. Повинен вийти густий соус.
М'ясо з засмажкою викладіть у жароміцних посуд. Залийте його соусом. Випікайте блюдо протягом 30 хвилин при 180 градусах в духовці. Смачного!