М'ясо в брусничним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Є багато різних способів приготування м'яса, а також незліченна кількість заправок і соусів до нього. Але є один варіант, який мені особливо подобається - свинина в брусничним соусом. Пробуйте!
Основна робота в цій страві - приготування соусу. Ось з нього і почнемо. Брусницю киньте в киплячу воду і проваріть 10 хвилин. Потім відвар злийте, а ягоди подрібніть в блендері і викладіть на сковороду. Додайте вино, цукор і, помішуючи, готуйте соус протягом 10 хвилин. Потім остудіть. А далі просто - М'ясо наріжте шматочками, злегка відбийте, сіль і poperčite, і обсмажте до рум'яної скоринки з двох сторін. Подавайте на стіл в гарячому вигляді, полив соусом. Смачного!
- Свиняча м'якоть - 400 грам
- Брусниця - 100 грам
- Червоне напівсолодке вино - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Ягоди брусниці киньте в киплячу воду і проваріть протягом 10 хвилин.
Потім відвар злийте. Його можна вжити як напій, додавши трохи цукру. Ягоди подрібніть в блендері і викладіть на сковороду. Додайте вино, цукор і, помішуючи, готуйте соус протягом 10 хвилин. Потім остудіть.
М'ясо наріжте шматочками, злегка відбийте, сіль і poperčite.
І обсмажте до рум'яної скоринки з двох сторін. Потім зробіть вогонь менше і трохи протушкувати під кришкою протягом 15 хвилин. Подавайте на стіл в гарячому вигляді, полив соусом.