Рецепт М'ясний рулет з грибним соусом фото

М'ясний рулет з грибним соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Гриби
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний рулет з незвичайним соусом. Сам рулет соковитий, а соус робить його ще цікавіше на смак і пікантні.

Опис приготування:

Рулет приготуємо з м'ясного фаршу. Начинку зробимо з печериць, цибулі та сиру. Запікати рулет треба близько 40 хвилин. Подавати з грибним соусом.

  • Фарш із яловичини - 1 кілограм
  • Яйця курячі - 3 штуки(2 відварених і 1 сире)
  • Сир твердий - 150 грам
  • Печериці - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Вершкове масло - 20 грам
м'ясний рулет з грибним соусом - фото крок 1
Яловичий фарш викладаємо в миску. Додаємо сіль, перець, спеції за вашим вибором. Вливаємо 1 стакан води і вимішуємо.
м'ясний рулет з грибним соусом - фото крок 2
Vbeyte 1 яйце. Знову вимішайте. Фарш повинен стати однорідним, щільним. Вода повністю вбереться.
м'ясний рулет з грибним соусом - фото крок 3
Візьміть харчову плівку. Розкладіть її на столі. Викладіть фарш і рівномірно розподіліть по плівці у вигляді прямокутника.
м'ясний рулет з грибним соусом - фото крок 4
Натріть на тертці сир. Викладіть на середину пласта м'ясного. Відварене яйце нарізати кубиком і викласти на сир. Розподілити. Печериці дрібно нарізати. На сковороді обсмажте печериці з цибулею. Викладіть зверху на сир.
м'ясний рулет з грибним соусом - фото крок 5
Підніміть край і скрутіть пласт фаршу в рулет.
м'ясний рулет з грибним соусом - фото крок 6
Вставте фольгу в рулетку. Підніміть краю і закріпіть їх так, щоб м'ясний сік, який буде виділятися при запіканні, не витікав і був максимально близько до рулету. Я зробила щось на кшталт човники.
м'ясний рулет з грибним соусом - фото крок 7
На рослинному маслі обсмажте залишилися печериці. Додайте цибулю. Знову обсмажте.
м'ясний рулет з грибним соусом - фото крок 8
Влийте вершки. Додайте сіль, перець, подрібнену зелень. Додайте вершкове масло. Перемішайте і дайте закипіти. Маса загусне. Вимкніть.
м'ясний рулет з грибним соусом - фото крок 9
Розігрійте духовку до 200 градусів. Поставте рулет в духовку і запікайте близько 40 хвилин. Поливайте соком, що утворюється.
Занурювальним блендером збийте грибну масу до однорідності. Отримаємо грибний соус. Ще раз перевірте на спеції.
м'ясний рулет з грибним соусом - фото крок 10
Готовий рулет нарізати на шматочки. Полити грибним соусом і подати до столу.

Схожі рецепти