М'ясний рулет з грибним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Смачний рулет з незвичайним соусом. Сам рулет соковитий, а соус робить його ще цікавіше на смак і пікантні.
Рулет приготуємо з м'ясного фаршу. Начинку зробимо з печериць, цибулі та сиру. Запікати рулет треба близько 40 хвилин. Подавати з грибним соусом.
- Фарш із яловичини - 1 кілограм
- Яйця курячі - 3 штуки(2 відварених і 1 сире)
- Сир твердий - 150 грам
- Печериці - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Вершки - 200 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 грам
Яловичий фарш викладаємо в миску. Додаємо сіль, перець, спеції за вашим вибором. Вливаємо 1 стакан води і вимішуємо.
Vbeyte 1 яйце. Знову вимішайте. Фарш повинен стати однорідним, щільним. Вода повністю вбереться.
Візьміть харчову плівку. Розкладіть її на столі. Викладіть фарш і рівномірно розподіліть по плівці у вигляді прямокутника.
Натріть на тертці сир. Викладіть на середину пласта м'ясного. Відварене яйце нарізати кубиком і викласти на сир. Розподілити. Печериці дрібно нарізати. На сковороді обсмажте печериці з цибулею. Викладіть зверху на сир.
Підніміть край і скрутіть пласт фаршу в рулет.
Вставте фольгу в рулетку. Підніміть краю і закріпіть їх так, щоб м'ясний сік, який буде виділятися при запіканні, не витікав і був максимально близько до рулету. Я зробила щось на кшталт човники.
На рослинному маслі обсмажте залишилися печериці. Додайте цибулю. Знову обсмажте.
Влийте вершки. Додайте сіль, перець, подрібнену зелень. Додайте вершкове масло. Перемішайте і дайте закипіти. Маса загусне. Вимкніть.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Поставте рулет в духовку і запікайте близько 40 хвилин. Поливайте соком, що утворюється.
Занурювальним блендером збийте грибну масу до однорідності. Отримаємо грибний соус. Ще раз перевірте на спеції.
Занурювальним блендером збийте грибну масу до однорідності. Отримаємо грибний соус. Ще раз перевірте на спеції.
Готовий рулет нарізати на шматочки. Полити грибним соусом і подати до столу.