Рецепт М'ясні рулетики в духовці фото

М'ясні рулетики в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

М'ясні рулетики в духовці, особливо з начинкою, люблять все, та діти, і дорослі. Якщо не знаєте, чим здивувати своїх їдців, вивчіть цей рецепт - можливо, він вас надихне.

Я вирішила дещо змінити класичний рецепт м'ясних рулетиків в духовці і чорнослив в начинці замінила курячим філе.

Для того, щоб втілити в життя простий рецепт м'ясних рулетиків, нам знадобиться:

1. Замочений (бажано на ніч) чорнослив.

2. Свиняче філе ми ріжемо на шматочки (як для відбивною) і відбиваємо молоточком.

3. Змащуємо м'ясо сумішшю з спецій, подрібненого часнику, масла і залишаємо його маринуватися приблизно на 1 час.

Тепер приступаємо до начинки:

4. Беремо очищену морквину і натираємо на крупній тертці, а куряче філе нарізаємо дрібно-дрібно, все перемішуємо, солимо, перчимо до смаку.

А зараз приступаємо до самої відповідальної частини нашого рецепту приготування м'ясних рулетиків.

5. Беремо заздалегідь приготовлену фольгу для запікання, нарізану на квадратики такого розміру, щоб Ваші рулетики могли в неї повністю "укутати" .

6. Робимо рулетики: в свинину загортаємо начинку (1 ст. Ложка), а потім вже сам рулетик загортаємо в фольгу.

7. Рулетики протикаємо шпажками, так, щоб близько половини шпажки увійшло в рулетик.

8. Таке "ескімо" поміщаємо на деко, заливаємо його водою, так, щоб вона покрила наше "ескімо" з 1/4 частина.

9. Деко поміщаємо в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікаємо хвилин 50.

Смачного!


  • Svinoe файл - 600 грам(Шейная часть)
  • Куряче філе - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Перець - 2 щіпки
  • Спеції для м'яса - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Рослинна олія - 100 грам
Я вирішила дещо змінити класичний рецепт м'ясних рулетиків в духовці і чорнослив в начинці замінила курячим філе.

Для того, щоб втілити в життя простий рецепт м'ясних рулетиків, нам знадобиться:

1. Замочений (бажано на ніч) чорнослив.

2. Свиняче філе ми ріжемо на шматочки (як для відбивною) і відбиваємо молоточком.

3. Змащуємо м'ясо сумішшю з спецій, подрібненого часнику, масла і залишаємо його маринуватися приблизно на 1 час.

Тепер приступаємо до начинки:

4. Беремо очищену морквину і натираємо на крупній тертці, а куряче філе нарізаємо дрібно-дрібно, все перемішуємо, солимо, перчимо до смаку.

А зараз приступаємо до самої відповідальної частини нашого рецепту приготування м'ясних рулетиків.

5. Беремо заздалегідь приготовлену фольгу для запікання, нарізану на квадратики такого розміру, щоб Ваші рулетики могли в неї повністю "укутати" .

6. Робимо рулетики: в свинину загортаємо начинку (1 ст. Ложка), а потім вже сам рулетик загортаємо в фольгу.

7. Рулетики протикаємо шпажками, так, щоб близько половини шпажки увійшло в рулетик.

8. Таке "ескімо" поміщаємо на деко, заливаємо його водою, так, щоб вона покрила наше "ескімо" з 1/4 частина.

9. Деко поміщаємо в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікаємо хвилин 50.

Смачного!

Схожі рецепти