М'ясні рулетики в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясні рулетики в духовці, особливо з начинкою, люблять все, та діти, і дорослі. Якщо не знаєте, чим здивувати своїх їдців, вивчіть цей рецепт - можливо, він вас надихне.
Я вирішила дещо змінити класичний рецепт м'ясних рулетиків в духовці і чорнослив в начинці замінила курячим філе.
Для того, щоб втілити в життя простий рецепт м'ясних рулетиків, нам знадобиться:
1. Замочений (бажано на ніч) чорнослив.
2. Свиняче філе ми ріжемо на шматочки (як для відбивною) і відбиваємо молоточком.
3. Змащуємо м'ясо сумішшю з спецій, подрібненого часнику, масла і залишаємо його маринуватися приблизно на 1 час.
Тепер приступаємо до начинки:
4. Беремо очищену морквину і натираємо на крупній тертці, а куряче філе нарізаємо дрібно-дрібно, все перемішуємо, солимо, перчимо до смаку.
А зараз приступаємо до самої відповідальної частини нашого рецепту приготування м'ясних рулетиків.
5. Беремо заздалегідь приготовлену фольгу для запікання, нарізану на квадратики такого розміру, щоб Ваші рулетики могли в неї повністю "укутати" .
6. Робимо рулетики: в свинину загортаємо начинку (1 ст. Ложка), а потім вже сам рулетик загортаємо в фольгу.
7. Рулетики протикаємо шпажками, так, щоб близько половини шпажки увійшло в рулетик.
8. Таке "ескімо" поміщаємо на деко, заливаємо його водою, так, щоб вона покрила наше "ескімо" з 1/4 частина.
9. Деко поміщаємо в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікаємо хвилин 50.
Смачного!
- Svinoe файл - 600 грам(Шейная часть)
- Куряче філе - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець - 2 щіпки
- Спеції для м'яса - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Рослинна олія - 100 грам
Для того, щоб втілити в життя простий рецепт м'ясних рулетиків, нам знадобиться:
1. Замочений (бажано на ніч) чорнослив.
2. Свиняче філе ми ріжемо на шматочки (як для відбивною) і відбиваємо молоточком.
3. Змащуємо м'ясо сумішшю з спецій, подрібненого часнику, масла і залишаємо його маринуватися приблизно на 1 час.
Тепер приступаємо до начинки:
4. Беремо очищену морквину і натираємо на крупній тертці, а куряче філе нарізаємо дрібно-дрібно, все перемішуємо, солимо, перчимо до смаку.
А зараз приступаємо до самої відповідальної частини нашого рецепту приготування м'ясних рулетиків.
5. Беремо заздалегідь приготовлену фольгу для запікання, нарізану на квадратики такого розміру, щоб Ваші рулетики могли в неї повністю "укутати" .
6. Робимо рулетики: в свинину загортаємо начинку (1 ст. Ложка), а потім вже сам рулетик загортаємо в фольгу.
7. Рулетики протикаємо шпажками, так, щоб близько половини шпажки увійшло в рулетик.
8. Таке "ескімо" поміщаємо на деко, заливаємо його водою, так, щоб вона покрила наше "ескімо" з 1/4 частина.
9. Деко поміщаємо в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікаємо хвилин 50.
Смачного!