«м'ясні кабани»
(покроковий рецепт з фото)
Соковита і ароматна начинка з фаршу, рису і овочів під хрусткою оболонкою з курячої шкіри. Ситне, смачну і поживну страву, яка посяде гідне місце на будь-якому святковому столі.
У новорічну ніч хочеться побалувати своїх близьких смачним, оригінальним і нескладним в підготовці блюдом? Рекомендую звернути увагу на даний рецепт і приготувати "м'ясні кабани" . Ніжна, неймовірно смачна і соковита начинка з невеликим сюрпризом всередині під ароматної хрусткою скоринкою порадує будь-якого привереду. Можна подати "кабани" самостійно або з будь-яким гарніром. Курячу шкіру можна придбати в спеціалізованому курячому магазині або накопичити заздалегідь після використання в стравах грудки або цілої курки. Досить її зняти і заморозити до потрібного моменту. Начинка у "кабанчиків" звичайно може бути різноманітна, сподіваюся мій варіант вам теж сподобається і надихне до приготування цього ситного і смачного святкового блюда.
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Мал - 150 грам (вже відварений)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Оливки - 4 штуки
- Шкіра куряча - 4 штуки (шматочки приблизно 15*15 см.)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком

