Рецепт «м'ясні кабани» фото

«м'ясні кабани»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви з начинкою

Соковита і ароматна начинка з фаршу, рису і овочів під хрусткою оболонкою з курячої шкіри. Ситне, смачну і поживну страву, яка посяде гідне місце на будь-якому святковому столі.

У новорічну ніч хочеться побалувати своїх близьких смачним, оригінальним і нескладним в підготовці блюдом? Рекомендую звернути увагу на даний рецепт і приготувати "м'ясні кабани" . Ніжна, неймовірно смачна і соковита начинка з невеликим сюрпризом всередині під ароматної хрусткою скоринкою порадує будь-якого привереду. Можна подати "кабани" самостійно або з будь-яким гарніром. Курячу шкіру можна придбати в спеціалізованому курячому магазині або накопичити заздалегідь після використання в стравах грудки або цілої курки. Досить її зняти і заморозити до потрібного моменту. Начинка у "кабанчиків" звичайно може бути різноманітна, сподіваюся мій варіант вам теж сподобається і надихне до приготування цього ситного і смачного святкового блюда.

  • Фарш м'ясний - 400 грам
  • Мал - 150 грам (вже відварений)
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Оливки - 4 штуки
  • Шкіра куряча - 4 штуки (шматочки приблизно 15*15 см.)
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
Добре перемішайте начинку.
Утворені "кабани" складіть у форму для запікання швом вниз.

Схожі рецепти