Рецепт Люля з баранини фото

Люля з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Зелень , Фарш , Баранина
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Кебаб
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Люля також улюблена, як і звичні нам шашлики. Особливо люля-кебаб підходить дітям, адже м'ясо перекручено в фарш і не буде жив або жирових прошарків. Розповім, як приготувати люля з баранини.

Опис приготування:

Люля подають гарячими, з соусом і овочевим гарніром. Можна зробити з будь-якого м'яса, на залізних шампурах або на шпажках. Їх можна обсмажити на грилі, в духовці або на сковороді. Можна зробити велику люля на весь шампур або кілька на одному.

  • Баранячий фарш - 200 грам
  • Чебрець - 0, 5 пучка
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Коріандр мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений чилі - 1 щіпка
  • Кмин мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
люля з баранини - фото крок 1
1. У миску викладіть баранячий фарш, додайте до нього всі спеції, подрібнений чебрець і лимонний сік, перемішайте.
люля з баранини - фото крок 2
2. Розділіть фарш на 2 частини. Змочіть руки, мокрими руками оберніть навколо шампура фарш. Надайте йому потрібну форму.
люля з баранини - фото крок 3
3. Розігрійте гриль і викладіть люля, обсмажуйте 8-10 хвилин, потім перекладіть в тарілку і подавайте на кукурудзяної виноградному з овочевим гарніром.

Схожі рецепти