Люля-кебаб на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте, як смачно! Для всіх тих, хто ще офіційно не закрив сезон пікніків і насолоджується відмінною погодою, пропоную цей рецепт приготування люля-кебаб на вугіллі! смачно, ситно і ніжно!
Рецепт приготування люля-кебаб на вугіллі перед вами, і я з радістю розповім вам, як приготувати цю страву: смачне, ситне, ніжне і дуже ароматне. Кінза тут дає особливий присмак і, я б навіть сказала, що ту саму соковитість, яка властива всім східним і грузинським страв. Спробуйте!
- Баранина - 1.2 кілограма
- Цибуля - 2 штуки
- Braai - 1 пучок
- Жир курдючний - 50 грам
- Спеції - За смаком
1. Через м'ясорубку пропустимо цибулю, баранину і жир, додамо спеції і подрібнену кінзу, руками вимішати м'ясну масу до однорідності.
2. Заважаємо не менше 15 хвилин: це гарантія того, що кебаб не розвалиться. Акуратно формуємо ковбаску, нанизуємо її на шампур або шпажку. Нехай в такому вигляді будучи люля-кебаб постоять в морозилці хоча б півгодини.
3. Ну а тепер перекладаємо на решітку і готуємо приблизно півгодини або трохи більше на вугіллі. Важливо, щоб вони не горіли при цьому.
4. От і все! Спробуйте!