Рецепт Люля-кебаб на грилі фото

Люля-кебаб на грилі
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування
На вечерю, На природу
Гарячі страви, Кебаб

Люля-кебаб на грилі відмінне блюдо, яке я вчилася робити на природі у майстри з Кавказу. Це чудова ідея, щоб прикрасити відпочинок на природі. Чисте м'ясо із зеленню, соковите, смачне, чудове!

Приготувати люля-кебаб на грилі зовсім не складно, але в цій страві є один секрет. Мене завжди цікавило питання, як фарш не падає з шампурів, адже він готується без додавання яєць. А весь секрет у тому, що фарш потрібно не тільки ретельно змішати, але і відбити. Для цього готуйте його в досить просторій посуді. Беріть в долоню фарш і з силою кидайте його назад в чашку. Думаю хвилин 5-7 досить, щоб домогтися потрібного стану фаршу. Люля-кебаб на грилі можна готувати не тільки в духовці, а навіть краще на грилі на повітрі в саду! Успіхів і приємного апетиту!

  • Фарш - 500 грам (баранина)
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Перець чилі зелений - 1 штука
  • Червоний перець чилі - 1 штука (великий)
  • Чорний перець - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
люля-кебаб на грилі - фото крок 1
Підготувати продукти. Помідори використовуються на гарнір.
люля-кебаб на грилі - фото крок 2
Подрібнити на блендері перець, цибуля, часник або дрібно порізати. Змішати з фаршем і спеціями. Добре вимісити.
люля-кебаб на грилі - фото крок 3
Дайте м'яса постояти 15 хвилин і нанизайте люляшкі на шампура.
люля-кебаб на грилі - фото крок 4
Духовку розігрійте до 200 градусів і запікайте приблизно 45 хвилин.
люля-кебаб на грилі - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти