Рецепт Люля-кебаб на багатті фото

Люля-кебаб на багатті
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви , Кебаб
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Всіма улюблена східна м'ясна закуска, яка так добре підходить для застілля святкового. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт люля-кебаб на багатті і готуємо смачне і ароматне м'ясо!

Опис приготування:

Готувати кебаб в домашніх умовах нескладно, головне, щоб мангал був. Для приготування люля-кебаб на багатті нам знадобиться хороша вирізка, фарш будемо робити самостійно. Порада: ліпіть кебаб мокрими руками. До речі, можна заздалегідь заготовити кебаб, а потім вже на природі його і посмажити. Дивимося рецепт.

  • Цибуля - 2 штуки
  • Вирізка яловича - 1 кілограм
  • Телячий жир - 200 грам
люля-кебаб на багатті - фото крок 1
Приготуйте інгредієнти заздалегідь.
люля-кебаб на багатті - фото крок 2
Приготуйте фарш, кілька разів пропустіть м'ясо через м'ясорубку. Лук наріжте дрібно окремо.
люля-кебаб на багатті - фото крок 3
Починаємо ліпити кульки, потім поступово їх витягуємо і ліпимо на шампур.
люля-кебаб на багатті - фото крок 4
Готуємо кебаб на багатті, не забуваємо перевертати. Дивіться, щоб не підгоріло.
Як тільки з усіх боків підрум'яниться - знімаємо.
Готовий люля-кебаб на багатті подаємо з аджикою і овочами. Смачного!

Схожі рецепти