Люля-кебаб на багатті
(покроковий рецепт з фото)
Всіма улюблена східна м'ясна закуска, яка так добре підходить для застілля святкового. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт люля-кебаб на багатті і готуємо смачне і ароматне м'ясо!
Готувати кебаб в домашніх умовах нескладно, головне, щоб мангал був. Для приготування люля-кебаб на багатті нам знадобиться хороша вирізка, фарш будемо робити самостійно. Порада: ліпіть кебаб мокрими руками. До речі, можна заздалегідь заготовити кебаб, а потім вже на природі його і посмажити. Дивимося рецепт.
- Цибуля - 2 штуки
- Вирізка яловича - 1 кілограм
- Телячий жир - 200 грам
Приготуйте інгредієнти заздалегідь.
Приготуйте фарш, кілька разів пропустіть м'ясо через м'ясорубку. Лук наріжте дрібно окремо.
Починаємо ліпити кульки, потім поступово їх витягуємо і ліпимо на шампур.
Готуємо кебаб на багатті, не забуваємо перевертати. Дивіться, щоб не підгоріло.
Як тільки з усіх боків підрум'яниться - знімаємо.
Готовий люля-кебаб на багатті подаємо з аджикою і овочами. Смачного!
Як тільки з усіх боків підрум'яниться - знімаємо.
Готовий люля-кебаб на багатті подаємо з аджикою і овочами. Смачного!