Рецепт Lyavyangi фото

Lyavyangi
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Азербайджанська кухня
Птах , Курка , Горіхи , Грецькі горіхи
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Lyavyangi - це начинка для курки або риби. Таку начинку зазвичай роблять в південних районах Азербайджану - Лянкярані. Вона дуже смачна і оригінальна. Спробуйте!

Опис приготування:

В Азербайджані дуже популярні страви: курка-лявянгі, риба - lyavyangi, овочі - lyavyangi. Приготування страви"Лявянгі" зародилося на півдні Азербайджану в Лянкяранської області, населеної народністю ТАЛИШЕВ. У перводе з талиської складається з двох слів"лявя" - життя "це & Quot; - ховати, тобто. "захований в живіт" . Орехово-цибулевої сумішшю наповнюють черево птиці або риби і потім готують на багатті. В основному лявянгі лянкяранци готують в традиційному азербайджанському"тандирі" . Курка - Лявянгі виходить неймовірно соковитою, ароматної з цікавою кисло - солодкої горіховою начинкою, просто чарівної! Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати Лявянгі.

  • Курка - 1800 грам
  • Волоський горіх - 100 грам
  • Червона цибуля - 2 штуки
  • Лавашаня - 1 штука (пластинка з аличі)
  • Топлене масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Lyavyangi - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
Lyavyangi - фото крок 2
Візьміть аркуш лавашані. Це пастила - кисла приправа до різних рідким і жирних страв, готується з різних фруктів: слив, Кизил, дорогий, абрикосов.
Lyavyangi - фото крок 3
Наріжте шматочками.
Lyavyangi - фото крок 4
Залийте невеликою кількістю окропу.
Lyavyangi - фото крок 5
Горіхи подрібнити.
Lyavyangi - фото крок 6
Лук пропустіть через м'ясорубку.
Lyavyangi - фото крок 7
За допомогою марлі відіжміть сік.
Lyavyangi - фото крок 8
Розм'якшіть лавашаню до кашки. Перемішайте.
Lyavyangi - фото крок 9
Соєденіте лавашаню, грецькі горіхи, цибуля, сіль, перець і топлене масло.
Lyavyangi - фото крок 10
Добре все перемішайте.
Lyavyangi - фото крок 11
Нафаршіруйте курку і змастити начинкою з усіх боків.
Lyavyangi - фото крок 12
Зашийте отвори.
Lyavyangi - фото крок 13
Викладіть курку на деко застелене пергаментом.
Lyavyangi - фото крок 14
Зауважте курці ніжки. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 70 хвилин.
Lyavyangi - фото крок 15
Курка"Лявянгі" готова.
Lyavyangi - фото крок 16
Курка виходить неймовірно соковита, начинка кисло-солодко-горіхова. Смачного!

Схожі рецепти