Рецепт Лосось по-китайськи фото

Лосось по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Лосось , Риба та морепродукти , Фрукти , Ананас
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Страви азіатської кухні славляться поєднанням різних смаків, так давайте ж приготуємо лосося в китайському стилі і отримаємо задоволення новим цікавим смаком давно знайомої риби. Готуємо швидко, легко і смачно.

Опис приготування:

Азіатська кухня славиться, в першу чергу, швидкістю приготування страв і поєднанням непоєднуваних, за нашим розумінням, смаків. Я пропоную вам скористатися цим рецептом, в якому розповім, як приготувати лосося по-китайськи. Швидко, смачно і незвично. І гарнір вас нехай не бентежить, ананас відмінно поєднується з гостро-пряної рибою. Готуємо!

  • Філе лосося - 800-1000 грам(4 штуки)
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Чилі мелений - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Кмин мелений - 1/3 чайних ложки
  • Цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Соус Хойсін - 3 Ст. Ложки(2 - для риби, 1 - для гарніру)
  • Ананас - 1 штука (свіжий)
  • Вапно - 1 штука
  • Зелень кінзи - 20 грам
лосось по-китайськи - фото крок 1
Насамперед приготуємо гарнір до риби. Нарізаємо дрібними кубиками свіжий ананас, додаємо до нього нарізану зелень, сік лайма і ложку соусу. Перемішуємо і відставляємо.
лосось по-китайськи - фото крок 2
Змішаємо все спеції для лосося.
лосось по-китайськи - фото крок 3
Застеляємо деко фольгою і змащуємо маслом. Викладаємо рибу шкірою на деко і рівномірно посипаємо сумішшю спецій.
лосось по-китайськи - фото крок 4
Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 10-15, потім змащуємо рибу соусом і запікаємо ще пару хвилин.
лосось по-китайськи - фото крок 5
Подаємо до столу з гарніром з ананаса.

Схожі рецепти