Рецепт Лобіо в лаваші фото

Лобіо в лаваші
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Лаваш
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На полуденок , На сніданок
Гарячі страви , Лобі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Лобіо готується з червоної або Рябенький квасолі, це смачний і ситний перекус або гарнір. У моїй рецепті лобіо подається порційно в мішечку з тонкого лаваша. Відмінна закуска! дивіться!

Опис приготування:

Спочатку потрібно приготувати лобіо, порізати лаваш тонкий на 6 квадратиків, згорнути кульочки. Наповнити кожен кульочок лобіо і подати до столу в гарячому вигляді. Щоб кульочки тримали форму, потрібно перев'язати їх тонким цибулею або петрушкою. Отже, дивіться, як приготувати лобіо в лаваші, і удачі!

  • Варена квасоля - 200 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Цибуля - 1 штука
  • Горіхи волоські подрібнені - 2 Ст. Ложки
  • Хміль-сунелі - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Лаваш прямоугоьний - 1 штука
  • Braai (петрушка) - 1 пучок
  • Гострий червоний перець - За смаком
лобіо в лаваші - фото крок 1
Підготуйте продукти. Квасоля відваріть в невеликій кількості води, солити не потрібно. У міру википання підливайте крижану воду, такий спосіб варіння заощадить час її приготування. Коли квасоля буде готова, посоліть її і залиште в розсолі остигати. Якщо витягти квасоля відразу, то вона буде мати непривабливий вигляд: відразу полопаються шкірка.
лобіо в лаваші - фото крок 2
Поріжте дрібно цибулю і болгарський перець, обсмажте до готовності на рослинній олії.
лобіо в лаваші - фото крок 3
Помідор обшпарте окропом і помістіть на хвилинку в крижану воду, так легше зніметься з нього шкірка. Поріжте невеликими кубиками і додайте його до смажених овочів.
лобіо в лаваші - фото крок 4
Також додайте часник рубаний, хміль-сунелі, сіль і протушкувати трохи масу.
лобіо в лаваші - фото крок 5
Додайте подрібнені волоські горіхи і дрібно порізану зелень, перемішайте і зніміть з вогню. Додайте гострий перець за смаком.
лобіо в лаваші - фото крок 6
Лаваш поріжте на 6 квадратиків, кожен поверніть кульочки і скріпіть зеленню або цибулею.
лобіо в лаваші - фото крок 7
Наповніть лаваші начинкою. Подайте до столу гарячими, приємного!

Схожі рецепти