Листковий салат з редьки
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і смачний салат з доступних продуктів. Нехай не лякає вас поєднання сирих і варених овочів, це дуже соковито і свіжо! дивіться, як приготувати листковий салат з редьки, і повторюйте!
З даної кількості продуктів у мене вийшло дві хороші порції салату. Кожен шар промажьте майонезом, сіль і перець - за бажанням. Про красу варто подумати заздалегідь, можна прикрасити салат зеленим консервованим горошком, він приємно доповнить салат. Хай щастить!
- Черная редька - 1 штука (невелика або половинка великий)
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Яблуко - 0, 5 штуки (для прикраси)

Підготуйте продукти для салату: відваріть картоплю і яйця до готовності, остудіть і очистіть. Також очистіть редьку, морква і цибуля. Приступимо!

Натріть картоплю на крупній тертці. Салат збирається шарами, кожен шар потрібно змастити майонезом, сіль і перець використовуйте за смаком. Перший шар - картопляний.

Поріжте дрібно синій цибуля, пам'ятаєте його руками, щоб вона пустила сік. Покладіть цибулю другим шаром.

Далі - терта на крупній тертці редька.

Потім - терта морква.

Наступний шар - терте яйце.

Останній штрих - прикраса салату. Покладіть кілька часточок яблука, квіточку з білка і зелень. Салат готовий!