Листковий салат з буряком
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Це нескладний листковий салат з буряка, яйця і сиру. Салат має пікантний смак завдяки часнику. Отже, рецепт.
Опис приготування:
Відварюємо буряк і яйце. Всі інгредієнти спочатку трьом на тертці, а потім укладаємо шарами, чергуючи з майонезом і спеціями. Салат потрібно наполягати 5 хвилин, потім можна подавати до столу. Смачного!
- Буряк - 1 штука (не велика)
- Яйце - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
Підготуємо продукти для салату. Буряк і яйце відваріть до готовності. Часник потрібно очистити.
Трьом буряк на терку, укладаємо на тарілочку за допомогою сервіровки кільця.
Другий шар - терте яйце.
Третій шар - тертий сир. Знімаємо кільце - і прикрашаємо салат. Готово! Не забувайте про сіль, спеції і майонезні сіточки для кожного шару.