Листковий пиріг з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Листковий пиріг з грибами оцінять і дорослі, та діти. Хрустке листкове тісто відмінно поєднується з ніжною і ароматною начинкою з грибів. Немає часу на тісто? Тоді просто купите його в магазині.
Опис приготування:
Щоб на пирозі вийшла ароматна і гарна скоринка, змастіть його збитим жовтком перед тим, як відправити в духовку. Наколи тісто в деяких місцях виделкою. Додайте в начинку ароматні трави і спеції, тоді смак пирога заграє новими фарбами. Щоб дізнатися, як приготувати листковий пиріг з грибами, просто прочитайте цей рецепт.
- Тісто листкове - 400 грам (размороженное)
- Печериці - 500 грам
- Сир твердий - 70 грам
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль, Peerce - За смаком
Візьміть будь-які свіжі гриби, наприклад, підійдуть печериці. Вони завжди доступні і продаються в кожному супермаркеті. Замочіть їх у холодній воді, Допомога і чистий. Наріжте шампіньйони шматочками.
Почистіть і наріжте півкільцями ріпчасту цибулю. Потім в сковороді розігрійте олію. Обсмажте на ньому цибулю, а через п'ять хвилин додайте гриби. Приправити сіллю і poperčite. Обсмажуйте печериці до готовності. Вода повинна випаруватися.
Листкове тісто дістаньте з морозилки і дайте йому розтанути. Розкачайте його на робочій поверхні, пріпиліте її борошном. На один кінець тесту викладіть начинку з грибів.
Твердий сир, наприклад, "Російський" , натріть на тертці. Викладіть сир поверх начинки з грибів і ретельно його розрівняйте по її поверхні. Краї тесту змастіть водою або жовтком.
З'єднайте краю тесту так, щоб вийшов конверт. Щільно їх притисніть один до одного. Викладіть пиріг на деко і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів, на тридцять хвилин.