Салат листковий з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Мої друзі і близькі люблять, коли я готую салати шарами. І мені вони теж подобаються не тільки своїм смаком, але і тим, що їх можна красиво подати. І у мене недавно народився новий рецепт. Записуйте!
Все ті ж інгредієнти, але в новому вигляді. Добре, що курка, печериці та картопля так добре поєднуються. Тільки залиште страву на годинку настоюватися в холодильнику, щоб воно просочилося. А поки прочитайте про те, як приготувати салат листковий з грибами. Такий простий, але дуже смачний.
- Шинка - 150 грам
- Печериці - 150 грам
- Картопля - 3 штуки
- Огірок маринований - 2 штуки
- Куряче філе - 1 штука
- Яйце - 4 штуки
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Зелена цибуля - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Картоплю відварити в підсоленій воді до готовності. Почистіть його і дрібно порубати. Покладіть картоплю першим шаром салату.
Обсмажте шампіньйони в олії до золотистого кольору, трохи їх посоливши. Наріжте їх дрібною соломкою. Покладіть наступним шаром, попередньо промазав картопля майонезом.
Філе відваріть в підсоленому окропі. Остудіть його, а потім наріжте. Промажьте гриби майонезом і розкладіть курку.
На філе викладіть огірки дрібними шматочками.
Зверху викладіть шинку кубиками, змастіть шар майонезом.
Далі натріть сир на дрібній тертці. Розподіліть по ньому майонез.
Яйця відварити круто. Білки відокремити від жовтків і окремо їх подрібніть. Зробіть з білків наступний шар, змастивши його майонезом.
Зверху салат посипте жовтками і зеленою цибулею. Залиште салат на годинку в холодильнику. Смачного!