Рецепт Листковий пиріг-перевертиш фото

Листковий пиріг-перевертиш
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, М'ясо, Фарш, Крупи, Гриби, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги, Страви з начинкою

Цей пиріг складається з безлічі смачних шарів: гриби, Мал, тертий сир, квасоля, фарш і цибулю. Пиріг-перевертиш дуже красиво виглядає на столі, так що можете сміливо готувати його на свята.

Незважаючи на назву блюда, це дуже простий рецепт приготування листкового пирога-перевертні. Шари пирога можна розташовувати в будь-якому зручному порядку, єдина уязик: тісто має бути останнім, щоб пиріг не розвалився. Крім того, ви можете експериментувати з інгредієнтами, додаючи щось нове. Хай щастить!

  • Борошно - 1 Склянка
  • Яйця - 3 штуки
  • Кефір - 250 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Сода - 1 Чайна ложка (гашене оцтом)
  • Печериці - 300 грам (консервовані)
  • Фарш м'ясний - 300 грам
  • Сир твердий - 300 грам
  • Мал - 1 Склянка
  • Квасоля стручкова - 300 грам
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
листковий пиріг-перевертиш - фото крок 1
В першу чергу відваріть рис до готовності. Можна скористатися покупними рисом в пакетиках.
листковий пиріг-перевертиш - фото крок 2
Форму для випічки застилає пергаментом, викладаємо шар грибів.
листковий пиріг-перевертиш - фото крок 3
Зверху посипаємо тертим сиром.
листковий пиріг-перевертиш - фото крок 4
На сир викладаємо відварений рис.
листковий пиріг-перевертиш - фото крок 5
Фарш обсмажуємо з подрібненою цибулею і кладемо поверх рису. Розрівнюємо.
листковий пиріг-перевертиш - фото крок 6
Стручкову квасолю потрібно попередньо розморозити. Потім викласти поверх фаршу з цибулею.
листковий пиріг-перевертиш - фото крок 7
Приготуємо рідке тісто. Для цього потрібно змішати кефір, яйця, борошно, соду і сіль. Заливаємо тестом стручкову квасолю.
листковий пиріг-перевертиш - фото крок 8
Випікаємо пиріг в духовці 40 хвилин, температура 180 градусів.
листковий пиріг-перевертиш - фото крок 9
Дістаємо готовий пиріг з духовки і залишаємо його на 15 хвилин, щоб настоявся. Кладемо зверху на пиріг плоску тарілку і перевертаємо його на 180 градусів. Папір для випічки видаляємо.
листковий пиріг-перевертиш - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти