Листковий пиріг-перевертиш
(покроковий рецепт з фото)
Цей пиріг складається з безлічі смачних шарів: гриби, Мал, тертий сир, квасоля, фарш і цибулю. Пиріг-перевертиш дуже красиво виглядає на столі, так що можете сміливо готувати його на свята.
Незважаючи на назву блюда, це дуже простий рецепт приготування листкового пирога-перевертні. Шари пирога можна розташовувати в будь-якому зручному порядку, єдина уязик: тісто має бути останнім, щоб пиріг не розвалився. Крім того, ви можете експериментувати з інгредієнтами, додаючи щось нове. Хай щастить!
- Борошно - 1 Склянка
- Яйця - 3 штуки
- Кефір - 250 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка (гашене оцтом)
- Печериці - 300 грам (консервовані)
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Сир твердий - 300 грам
- Мал - 1 Склянка
- Квасоля стручкова - 300 грам
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука

В першу чергу відваріть рис до готовності. Можна скористатися покупними рисом в пакетиках.

Форму для випічки застилає пергаментом, викладаємо шар грибів.

Зверху посипаємо тертим сиром.

На сир викладаємо відварений рис.

Фарш обсмажуємо з подрібненою цибулею і кладемо поверх рису. Розрівнюємо.

Стручкову квасолю потрібно попередньо розморозити. Потім викласти поверх фаршу з цибулею.

Приготуємо рідке тісто. Для цього потрібно змішати кефір, яйця, борошно, соду і сіль. Заливаємо тестом стручкову квасолю.

Випікаємо пиріг в духовці 40 хвилин, температура 180 градусів.

Дістаємо готовий пиріг з духовки і залишаємо його на 15 хвилин, щоб настоявся. Кладемо зверху на пиріг плоску тарілку і перевертаємо його на 180 градусів. Папір для випічки видаляємо.

Смачного!