Рецепт Листкові вергуни з ковбасою і сиром фото

Листкові вергуни з ковбасою і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Листкове тісто , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Сніданок, яка стане відмінною альтернативою звичної для всіх піці, представлена перед вами. Якщо ви шукайте якраз щось таке, запам'ятовуйте рецепт і повторіть його в домашніх умовах.

Опис приготування:

Навчу вас готувати листкові вергуни з ковбасою і сиром, соусом і ароматними спеціями. Їх можна подавати до столу теплими, а можна взяти з собою на роботу або природу. Для дітей ковбасу можна сміливо замінити відвареною філе курки або індички, наприклад, буде теж дуже здорово.

  • Ковбаса - 16-20 скибочок
  • Моцарелла - 4 штуки (палички)
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Томатний соус - 4 Ст. Ложки (для подачі)
  • Листкове тісто - 200 грам
  • Пармезан - 2 Ст. Ложки
  • Мелений часник - 1 Чайна ложка
  • Мелений цибуля - 1 Чайна ложка
  • Орегано - 1 Чайна ложка
  • Базилік - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
листкові вергуни з ковбасою і сиром - фото крок 1
1. Розкачайте і розріжте тісто тонкими смужками. Викладіть сирок.
листкові вергуни з ковбасою і сиром - фото крок 2
2. Зверху - ковбаску. Можна нарізати скибочки навпіл, щоб було зручніше.
листкові вергуни з ковбасою і сиром - фото крок 3
3. Поверніть акуратно.
листкові вергуни з ковбасою і сиром - фото крок 4
4. І зробіть кілька витків.
листкові вергуни з ковбасою і сиром - фото крок 5
5. Змастіть розтопленим вершковим маслом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
листкові вергуни з ковбасою і сиром - фото крок 6
6. Запікаються листкові вергуни з ковбасою і сиром хвилин 15. За цей час можна зробити ароматну суміш. З'єднайте спеції, трави, сіль і сир. Перемішайте.
листкові вергуни з ковбасою і сиром - фото крок 7
7. Присипте готові вергуни спеціями і подавайте до столу з томатним соусом. Маринара підійде відмінно.
Смачного!

Схожі рецепти