Листкові вергуни з ковбасою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Сніданок, яка стане відмінною альтернативою звичної для всіх піці, представлена перед вами. Якщо ви шукайте якраз щось таке, запам'ятовуйте рецепт і повторіть його в домашніх умовах.
Навчу вас готувати листкові вергуни з ковбасою і сиром, соусом і ароматними спеціями. Їх можна подавати до столу теплими, а можна взяти з собою на роботу або природу. Для дітей ковбасу можна сміливо замінити відвареною філе курки або індички, наприклад, буде теж дуже здорово.
- Ковбаса - 16-20 скибочок
- Моцарелла - 4 штуки (палички)
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Томатний соус - 4 Ст. Ложки (для подачі)
- Листкове тісто - 200 грам
- Пармезан - 2 Ст. Ложки
- Мелений часник - 1 Чайна ложка
- Мелений цибуля - 1 Чайна ложка
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Базилік - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
1. Розкачайте і розріжте тісто тонкими смужками. Викладіть сирок.
2. Зверху - ковбаску. Можна нарізати скибочки навпіл, щоб було зручніше.
3. Поверніть акуратно.
4. І зробіть кілька витків.
5. Змастіть розтопленим вершковим маслом і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
6. Запікаються листкові вергуни з ковбасою і сиром хвилин 15. За цей час можна зробити ароматну суміш. З'єднайте спеції, трави, сіль і сир. Перемішайте.
7. Присипте готові вергуни спеціями і подавайте до столу з томатним соусом. Маринара підійде відмінно.
Смачного!
Смачного!