Рецепт Листкова самса з сиром фото

Листкова самса з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Страви з начинкою
Кількість порцій: 8
Час приготування: 55 хв.

Коли у мене є час, із задоволенням займаюся приготуванням смачної випічки, вона довго не залежується, тому намагаюся робити частіше. Розповім про те, як приготувати листкову самсу з сиром.

Опис приготування:

Для приготування використовую листкове тісто, твердий сир і яйце. Можна зробити самсу з різними видами сиру або змішати їх разом. Крім твердого підходить і плавлений, тому різновидів такої самси багато. Її можна їсти гарячої або вже остигнула, але вона настільки смачна, що ні долежівает до моменту охолодження, зазвичай її розхапують ще з дека.

  • Листкове тісто - 0, 5 кілограма
  • Твердий сир - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
листкова самса з сиром - фото крок 1
1. Тісто поділяю на шматочки, поверхню столу присипають борошном, щоб воно не липнуло, і розкочують.
листкова самса з сиром - фото крок 2
2. Твердий сир нарізаю невеликими шматочками і викладаю його по центру.
листкова самса з сиром - фото крок 3
3. Верхні два краю склеюю разом, потім защипують, щоб начинка в процесі випікання НЕ потекла.
листкова самса з сиром - фото крок 4
4. Накладаю на скріплені частини нижню сторону і з'єдную їх воєдино, виходить такий трикутник.
листкова самса з сиром - фото крок 5
5. Викладаю самсу на силіконовий килимок. Якщо такого немає, можна і на деко або на пергамент.
листкова самса з сиром - фото крок 6
6. У миску вбиваю яйце і перемішую, потім змащую їм випічку і відправляю в духовку.
листкова самса з сиром - фото крок 7
7. Випікаю самсу близько 20-30 хвилин при температурі 170-180 градусів. Смачного!

Схожі рецепти