Листкова самса з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати листкову самсу з м'ясом. Це просте в приготуванні блюдо, і я дуже сподіваюся, що вам воно сподобається. Просто купіть упаковку листкового тіста і трохи фаршу - і справа в капелюсі!
Поділюся з вами рецептом приготування листкової самси з м'ясом в домашніх умовах. Виходить відмінний варіант вечері або обіду "на швидку руку" - при мінімальний зусиллях вже через півгодини ви отримаєте повноцінне ситне блюдо! Правда не раджу часто захоплюватися самсою тим, хто дотримується фігуру - все ж випічка досить калорійна!
- Тісто листкове - 450 грам
- Фарш - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Спеції - За смаком
- Кунжут - За смаком (для присипки зверху)
1. Розкачати тісто в тонкий пласт. За бажанням разу ділимо на однакові прямоугольнички за кількістю порцій і майбутніх пиріжків.
2. По центру кожного шматочка викладаємо фарш. Посипаємо прямо зверху сіллю і спеціями за смаком, і загортаємо краї тіста вгору.
3. Ось такі виходять конверти. Викладаємо їх на деко, посипаємо кунжутом і відправимо в духовку запікатися при 200 градусах півгодини або сорок хвилин.
4. Коли тісто зарум'яниться, а фарш буде готовий - над і самса! Смачного!