Листкова піца з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Листкову піцу з грибами можна приготувати на швидку руку з листкового тіста. Усе, що нам потрібно, це посмажити гриби з цибулькою і часничком. Крім грибів нам знадобиться сир.
Листкова піца з грибами - приємна закуска на швидку руку. Гриби смажити зовсім недовго. Можна навіть гриби посмажити напередодні або використовувати залишилися напередодні. Тісто листкове теж непогано підходить для піци. Вже готову піцу можна посипати козячим сиром і прикрасити нарізаними листочками базиліку. Успіхів і приємного апетиту!
- Тісто листкове - 1 штука (лист)
- Моцарелла tertaya - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Гриби - 200 грам
- Вино біле - 1/4 склянки
- Сир козячий - 1/4 склянки
- Сіль, перець - За смаком
- Помідори дрібні - 8 штук
- Лист базиліка - 12 штук
Розморозити тісто.
Гриби посмажити на вершковому маслі.
Додайте часник і спеції, перемішайте.
Додайте вино, смажте гриби ще 7 хвилин.
Натріть сир.
Тісто змастіть маслом і викладіть тертий сир.
Зверху покладіть гриби.
Запікайте піцу 15 хвилин при 220 градусах.
Можна зробити супутню піцу з помідорами.