Лісіцкі з kartoshkoy в Казані
(покроковий рецепт з фото)
Після походу в ліс ви можете похвалитися повним кошиком грибів? Тоді візьміть на замітку цей рецепт приготування лисичок з картоплею в казані. Від цієї страви неможливо відірватися.
Аромат лісових грибів - приголомшливий, а в поєднанні з картоплею виходить неймовірно апетитне блюдо. Пропоную взяти на озброєння цей зовсім нескладний, але дуже вдалий варіант, як приготувати лисички з картоплею в казані.
- Лісіцкі - 500 грам
- Картопля - 500 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Олія - За смаком (для смаження)
- Вершки - 250 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Для початку потрібно зайнятися грибочками. Їх як слід промити під проточною водою кілька разів і відправити на вогонь варитися приблизно на 12-15 хвилин. Потім воду злити, а гриби відкинути на друшляк.
2. Поки гриби стікають можна зайнятися картоплею. Його необхідно вимити і очистити.
3. Після нарізати невеликими брусочками.
4. Паралельно з підготовчими процесами поставити розігріватися казан з маслом. Використовувати в рецепт приготування лисичок з картоплею в казані можна як рослинна, так і топлене масло.
5. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками. Надіслати її в казан першої і обсмажити до золотистого кольору.
6. Після додати в казан грибочки. Акуратно перемішати, намагаючись сильно їх не поламати.
7. На невеликому вогні смажити грибочки близько 15 хвилин. Потім додати картоплю, теж акуратно перемішавши. Влити воду, в якій варилися грибочки, і залишити гаситися на повільному вогні.
8. Хв 5 до готовності додати в казан сіль, перець за смаком і влити вершки. Перемішати акуратно. Коли лисички з картоплею в казані в домашніх умовах готові можна подавати їх до столу, присипавши зеленню, наприклад.