Рецепт Лісіцкі в Казані фото

Лісіцкі в Казані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Лісіцкі
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати лисички в казані. Дуже просте і смачне блюдо, коли гриби гасяться разом зі смаженою цибулею та сметаною. Обов'язково приготуйте в грибний сезон, порадуйте своїх домашніх!

Опис приготування:

При приготуванні грибів потрібно спочатку обов'язково випарувати всю зайву рідину. А якщо покласти одразу все разом: олія, цибуля та гриби, то вийде майже неїстівне блюдо.

  • Лісіцкі - 700 грам (свіжі або заморожені)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
лісіцкі в Казані - фото крок 1
У грибів відріжте кінці ніжок і промийте під проточною холодною водою, якщо використовуєте морожені гриби, то заздалегідь їх необхідно розморозити. Краще мити руками кожен гриб, тоді все гриби будуть ретельно вимиті.
лісіцкі в Казані - фото крок 2
Розрізати на частини лисички не потрібно, вони і так невеликі, а при обсмажуванні стануть ще менше.
лісіцкі в Казані - фото крок 3
Перекладіть гриби в казан і поставте на вогонь.
лісіцкі в Казані - фото крок 4
При обсмажуванні лисичок буде виділятися багато рідини, тому готуйте перемішуючи, щоб випарувалася вся зайва волога.
лісіцкі в Казані - фото крок 5
Вся рідина випарується.
лісіцкі в Казані - фото крок 6
Ріпчасту цибулю почистіть, промийте, наріжте півкільцями і обсмажте до прозорості в усьому кількості рослинного масла.
лісіцкі в Казані - фото крок 7
Коли в казані випарується вся рідина, додайте обсмажену цибулю разом з маслом, в якому він смажився.
лісіцкі в Казані - фото крок 8
Добре перемішайте гриби з цибулею і готуйте ще 5 хвилин.
лісіцкі в Казані - фото крок 9
Додайте сіль.
лісіцкі в Казані - фото крок 10
Додайте сметану.
лісіцкі в Казані - фото крок 11
Готуйте ще 2-3 хвилини, періодично перемішуючи.
лісіцкі в Казані - фото крок 12
Зніміть казан з плити, блюдо готово.
лісіцкі в Казані - фото крок 13
Подавайте лисички гарячими з відвареною картоплею, посипавши дрібно нарізаною зеленню. Смачного!

Схожі рецепти