Лимонний крем
(покроковий рецепт з фото)
Лимонний крем з цього рецепта вийдуть дуже ніжним і солодким. Його можна використовувати як начинку для пончиків, тортів, печива, кошиків, тістечок. Також цим кремом можна змащувати тости і млинці.
Розповім вам, як приготувати лимонний крем. Він відмінно підійде як начинка для різного виду випічки: тортів, кексів, печива. Його також можна подавати на сніданок разом з вафлями. Залежно від лимонів крем може вийти більш-менш кислим, тому раджу вам розбавити його апельсиновим соком. Обов'язково приготуйте цей крем, він може довго зберігається в холодильнику.
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Лимон - 4 штуки
- Яйця - 4 штуки
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. Зітріть цедру з двох лимонів, перемішайте з цукром. Додайте сік 4 лимонів, все перемішайте.
3. Додайте злегка збиті віночком яйця. Дайте постояти півгодини, щоб цедра дала аромат.
4. Процідити крем через сито, щоб не траплялися в великі шматочки білка.
5. Додайте вершкове масло, варите крем на невеликому вогні, безперервно помішуючи до загустіння.
6. Готовий крем розлийте по банках, а після охолодження поставте в холодильник. Смачного!