Лимонний крем зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і легкий десерт, який можна поставити на стіл влітку або взимку. Його можна сервірувати в окремі формочки або в загальній. Розповідаю про рецепт, як приготувати лимонний крем зі згущеним молоком.
Смачний і простий у приготуванні десерт, який готується за лічені хвилини. Його потрібно настояти в холодильнику перед подачею, щоб печиво стало м'яким. Приємний і ніжний смак поєднується з легкої кремовою консистенцією. З представлених інгредієнтів вийде 12 невеликих порцій.
- Вершки - 250 мілілітрів
- Згущене молоко - 250 мілілітрів
- Лимон - 4 штуки
- Печиво пісочне - 200 грам
1. У миску викладіть охолоджені вершки і трохи збийте вінчиком, додайте згущене молоко і добре перемішайте.
2. В окрему ємність вичавити сік всіх лимонів, переконайтеся, щоб не було м'якоті і кісточок. Влийте лимонний сік в миску з вершками і згущеним молоком, перемішайте.
3. Подрібніть печиво в крихту за допомогою міксера або качалки. Розкладіть печиво по склянках.
4. Кожен стакан заповніть наполовину приготованим кремом, потім - ще один шар печива і завершите кремом.
5. Прикрасьте кожен стаканчик зеленню або лимонною цедрою і подавайте до столу (відправте в холодильник хвилин на 30).