Лихоманка з fistashkami
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий рецепт приготування запеченої тріски з хрусткою скоринкою з фісташок і петрушки.
Попередньо розігріти духовку до 160 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти філе тріски на підготовлений лист, приправити сіллю і перцем, відкласти в сторону.
У кухонному комбайні подрібнити фісташки, петрушку і часник, близько 15 секунд. Поки кухонний комбайн працює, поступово додати оливкове масло. Приправити сіллю і перцем.
Обваляти філе тріски в фісташкової суміші. Випікати, поки риба не буде готова, від 12 до 14 хвилин. Подавати рибу з часточками лимона.
- Гарячкові файл - 4 штуки
- Сіль і мелений перець - - За смаком
- Зубчик часнику - 1 штука
- Оливкового масла - 3 Ст. Ложки
Попередньо розігріти духовку до 160 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти філе тріски на підготовлений лист, приправити сіллю і перцем, відкласти в сторону.
У кухонному комбайні подрібнити фісташки, петрушку і часник, близько 15 секунд. Поки кухонний комбайн працює, поступово додати оливкове масло. Приправити сіллю і перцем.
Обваляти філе тріски в фісташкової суміші. Випікати, поки риба не буде готова, від 12 до 14 хвилин. Подавати рибу з часточками лимона.
У кухонному комбайні подрібнити фісташки, петрушку і часник, близько 15 секунд. Поки кухонний комбайн працює, поступово додати оливкове масло. Приправити сіллю і перцем.
Обваляти філе тріски в фісташкової суміші. Випікати, поки риба не буде готова, від 12 до 14 хвилин. Подавати рибу з часточками лимона.