Рецепт Лихоманка з fistashkami фото

Лихоманка з fistashkami
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Швидкий рецепт приготування запеченої тріски з хрусткою скоринкою з фісташок і петрушки.

Опис приготування:

Попередньо розігріти духовку до 160 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти філе тріски на підготовлений лист, приправити сіллю і перцем, відкласти в сторону.

У кухонному комбайні подрібнити фісташки, петрушку і часник, близько 15 секунд. Поки кухонний комбайн працює, поступово додати оливкове масло. Приправити сіллю і перцем.

Обваляти філе тріски в фісташкової суміші. Випікати, поки риба не буде готова, від 12 до 14 хвилин. Подавати рибу з часточками лимона.

  • Гарячкові файл - 4 штуки
  • Сіль і мелений перець - - За смаком
  • Зубчик часнику - 1 штука
  • Оливкового масла - 3 Ст. Ложки
Попередньо розігріти духовку до 160 градусів. Вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти філе тріски на підготовлений лист, приправити сіллю і перцем, відкласти в сторону.

У кухонному комбайні подрібнити фісташки, петрушку і часник, близько 15 секунд. Поки кухонний комбайн працює, поступово додати оливкове масло. Приправити сіллю і перцем.

Обваляти філе тріски в фісташкової суміші. Випікати, поки риба не буде готова, від 12 до 14 хвилин. Подавати рибу з часточками лимона.

Схожі рецепти