Легкий салат з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат під силу навіть новачкові, адже його практично нічим не можна зіпсувати. Можна використовувати червону або білу квасолю. Розповідаю вам про те, як приготувати легкий салат з квасолею.
Заправляють такий салат сумішшю оливкового масла і лимонного соку. Салат освіжаючий, смачний і дуже простий, а завдяки квасолі він ще і ситний. Його подають відразу після приготування, як гарнір до м'яса або як основне блюдо. Крім тих інгредієнтів, що вказані в рецепті, можна додати інші овочі.
- Червона квасоля - 900 грам (консервована)
- Болгарський перець - 2 штуки (червоний і жовтий)
- Цибулина - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Лимон - 2 штуки
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
1. Вимийте солодкі болгарські перці, очистіть їх від насіння і наріжте смужками, потім подрібніть кубиками.
2. Очистіть цибулю від лушпиння, наріжте його дрібними кубиками.
3. Вимийте зелень і подрібніть її. Відкрийте консервовану квасолю і злийте воду.
4. Складіть всі інгредієнти в миску, заправте салат оливковою олією і лимонним соком, посоліть і перемішайте.
5. Наполягати салат не потрібно, подавайте його відразу.