Ледачі пельмені в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
А ви вже готували ледачі пельмені в мультиварці? У вас є прекрасна можливість спробувати це зробити. Результат вас порадує, це я вам кажу точно!
Як зробити ліниві пельмені в мультиварці? Почати варто з фаршу: в готовий фарш додайте 1 зубчик подрібненого часнику, порізану цибулю, сіль і перець. Гарненько все перемішайте. Потім підготуйте тісто: замішайте борошно, сіль і воду в одній ємності. Дайте тісту настоятися, перед тим як починати з ним працювати. Ну що ж, а тепер можна приступити до основного етапу приготування.
- Фарш - 700 грам (свинячий)
- Вода - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки (порізати дрібними)
- Морква - 1 штука (натертая на терке)
- Часник - 1 зубчик (дрібно нарізаний для фаршу)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 1 штука
Розкачайте тісто в широкий пласт.
Рівномірно розподіліть фарш по всьому тесту.
Пласт тесту закрутіть в рулет і наріжте шматочками.
У мультиварку налийте рослинне масло. За допомогою режиму "жарка" обсмажте нарізану цибулю до золотистої скоринки, потім додайте терту моркву. Коли овочі приготуються - вимкніть мультиварку.
На овочі викладіть пельмені. Залийте все гарячою водою, так щоб пельмені закрилися. Додати сіль, додайте спеції і лавровий лист. Варіть до приготування.
Ледачі пельмені готові! Смачного!