Рецепт Лазанья з млинців фото

Лазанья з млинців
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Залишилися у мене млинці і я вирішила приготувати італійсько-російська страва - млинцеву лазанью. Головний інгредієнт - овочі. Виходить дуже корисний і ситний делікатес.

Опис приготування:

Овочева лазанья з млинців з соусом бешамель - блюдо незвичайне, красиве і дуже смачне.

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки (для соусу)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки (для соусу)
  • Молоко - 1 Склянка (для соусу)
  • Сіль - 1/4 чайних ложки (для соусу)
  • Перець мелений білий - 1/4 чайних ложки (для соусу)
  • Горіх мускатний - 1 щіпка (для соусу)
  • Сир твердий - 200 грам
  • Овочі - 800 грам (будь-які наявні)
  • Млинці - 5 штук
лазанья з млинців - фото крок 1
1. Почнемо приготування з соусу. Розтопити вершкове масло, додайте борошна і обсмажте все це 2 хвилини на слабкому вогні помішуючи. Влейте молоко, перемішайте і тушкуйте до загусання. Після додайте солі, перцю і мускатного горіха. Гасіть ще 2 хвилини. Соус бешамель готовий.
лазанья з млинців - фото крок 2
2. Овочі наріжте дрібними шматочками і обсмажують на олії протягом 5-7 хвилин. Додайте солі і перцю за смаком.
лазанья з млинців - фото крок 3
3. Сир натріть на дрібній тертці.
лазанья з млинців - фото крок 4
4. Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Першим шаром кладемо млинець, зверху овочі, поливаємо соусом і посипаємо сиром. Наступні шари будуть точно такими ж. П'ятий млинець кладемо зверху і посипаємо сиром.
лазанья з млинців - фото крок 5
5. Запікаємо лазанью 20 хвилин при температурі 200 З.
лазанья з млинців - фото крок 6
6. До столу подаємо гарячою. Смачного!

Схожі рецепти