Лазанья з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Лазіння з куркою - ще один прекрасний рецепт знаменитого італійського блюда. Готується вона з грибами, червоною цибулею і різноманітними приправами. Пробуйте.
Лазанья з куркою - дуже ситне і смачне блюдо. Тісто для лазаньї готується з твердих сортів пшениці, тому вони не розварюються і не розвалюються під час запікання. Таке ж тісто і у макаронів, думаю, ви це знаєте. Начинку можна підібрати будь-яку, традиційна - м'ясна. Но я люблю курятину, вона легша, після курки немає тяжкості в животі. У лазанью додається багато різних сирів, що надає їй незвичайний смак, я б навіть назвала його - італійським. Моя лазанья з куркою робиться з грибами і червоною цибулею, а також розмарином - улюбленої приправою італійців. Пропоную вам рецепт лазаньї з куркою з фото, готуйте і насолоджуйтеся!
- Філе курячої грудки - 1-1, 5 кілограма
- Гриби - 250 грам (я використовую шампіньйони. Ви можете вибрати будь-які інші гриби, на ваш смак.)
- Червона цибуля - 1 штука
- Часник - 8 зубчиків
- Свіжий розмарин - 2-3 штук (гілочки)
- Сіль - 2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
- Свіжий шпинат - 400-600 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сир Моцаррела - 350 грам
- Молоко - 300-350 мілілітрів
- Пармезан - 150 грам
- Лимон - 1 штука (нам знадобиться цедра лимона.)
- Листи для лазаньї - 4-6 штук
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
- Білий мелений перець - 1 щіпка
- Rikotta - 100-150 грам