Лазанья з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування лазаньї з куркою і грибами. Дуже поживне, ситне і надзвичайно смачне блюдо.
Начинку накладаємо на листи лазаньї, зверху накриваємо, і відправляємо запікатися в духовку. Виходить дуже смачно.
- Куряче філе - 700 грам
- Печериці - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Лазанья - 250 грам
- Сир - 400 грам
- Молоко - 1 літр
- Крем - 250 грам
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
1. Приблизно хвилин на тридцять поставимо відварювати курку. Очищаємо цибулю, дрібно його нарізаємо і до золотистого кольору обсмажуємо. Нарізаємо гриби і додаємо до цибулі. tusim, поки рідина не випарується. На дрібні шматочки наріжемо відварену курку.
2. До грибів додаємо курку, додаємо сметану, перчимо і солимо. Добре перемішуємо і хвилин п'ять тушкуємо ще.
3. Для соусу змішуємо вершкове масло, молоко і борошно. Форми намазуємо соусом. Викладаємо шар листів. Читаємо інструкцію на упаковці лазаньї. Листи лазаньї годі й відварювати.
4. Третина начинки викладаємо на лазанью. На дрібній тертці натерти сир і посипаємо зверху.
5. Ще два рази повторюємо шари. Листом лазаньї накриваємо зверху, поливаємо зверху соусом і потім посипаємо тертим сиром. Хвилин на сорок відправляємо лазанью в розігріту духовку, температура сто вісімдесят градусів.
6. Потім готову лазанью виймаємо з духовки. Перекладаємо на тарілку, і можемо подавати до столу.