Рецепт Лазанья з куркою і грибами фото

Лазанья з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Куряче філе , Гриби
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Лазанья
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Рецепт приготування лазаньї з куркою і грибами. Дуже поживне, ситне і надзвичайно смачне блюдо.

Опис приготування:

Начинку накладаємо на листи лазаньї, зверху накриваємо, і відправляємо запікатися в духовку. Виходить дуже смачно.

  • Куряче філе - 700 грам
  • Печериці - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Лазанья - 250 грам
  • Сир - 400 грам
  • Молоко - 1 літр
  • Крем - 250 грам
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
лазанья з куркою і грибами - фото крок 1
1. Приблизно хвилин на тридцять поставимо відварювати курку. Очищаємо цибулю, дрібно його нарізаємо і до золотистого кольору обсмажуємо. Нарізаємо гриби і додаємо до цибулі. tusim, поки рідина не випарується. На дрібні шматочки наріжемо відварену курку.
лазанья з куркою і грибами - фото крок 2
2. До грибів додаємо курку, додаємо сметану, перчимо і солимо. Добре перемішуємо і хвилин п'ять тушкуємо ще.
лазанья з куркою і грибами - фото крок 3
3. Для соусу змішуємо вершкове масло, молоко і борошно. Форми намазуємо соусом. Викладаємо шар листів. Читаємо інструкцію на упаковці лазаньї. Листи лазаньї годі й відварювати.
лазанья з куркою і грибами - фото крок 4
4. Третина начинки викладаємо на лазанью. На дрібній тертці натерти сир і посипаємо зверху.
лазанья з куркою і грибами - фото крок 5
5. Ще два рази повторюємо шари. Листом лазаньї накриваємо зверху, поливаємо зверху соусом і потім посипаємо тертим сиром. Хвилин на сорок відправляємо лазанью в розігріту духовку, температура сто вісімдесят градусів.
лазанья з куркою і грибами - фото крок 6
6. Потім готову лазанью виймаємо з духовки. Перекладаємо на тарілку, і можемо подавати до столу.

Схожі рецепти