Лаваш з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
З тонкого вірменського лаваша і декількох шматочків червоної риби можна приготувати дивно смачну і красиву закуску! Простий рецепт лаваша з сьомгою приємно порадує вас, обіцяю!
Вірменський лаваш можна зробити з сиром і часником, різними травами, м'ясом, птахом, але варіант з сьомгою, звичайно, безпрограшний. І, до речі, не такий вже витратний, адже з 200-грамової упаковки риби у вас вийде важкий рулет, яким цілком можна нагодувати пару-трійку голодних чоловіків. Це один з тих рецептів, які повинні бути в арсеналі кожної господині, адже вони дозволяють в лічені хвилини накрити стіл для несподіваних гостей. Але це в крайньому випадку, а взагалі лаваш з сьомгою треба дати просочитися в холодильнику хоча б годинку - тоді він стане таким соковитим і смачним, що пальчики оближеш! ..
Отже, розповідаю, як приготувати лаваш з сьомгою. Це дуже просто!
- Сьомга слабосолона - 200 грам
- Лаваш вірменський - 2 штуки
- Сир сирний - 250 грам
- Листя салату - За смаком
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3-4 зубчиків