Рецепт Лаваш з сьомгою фото

Лаваш з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Лаваш, Сьомга
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Святковий обід, 8 березня, День закоханих
Гарячі страви

З тонкого вірменського лаваша і декількох шматочків червоної риби можна приготувати дивно смачну і красиву закуску! Простий рецепт лаваша з сьомгою приємно порадує вас, обіцяю!

Вірменський лаваш можна зробити з сиром і часником, різними травами, м'ясом, птахом, але варіант з сьомгою, звичайно, безпрограшний. І, до речі, не такий вже витратний, адже з 200-грамової упаковки риби у вас вийде важкий рулет, яким цілком можна нагодувати пару-трійку голодних чоловіків. Це один з тих рецептів, які повинні бути в арсеналі кожної господині, адже вони дозволяють в лічені хвилини накрити стіл для несподіваних гостей. Але це в крайньому випадку, а взагалі лаваш з сьомгою треба дати просочитися в холодильнику хоча б годинку - тоді він стане таким соковитим і смачним, що пальчики оближеш! ..

Отже, розповідаю, як приготувати лаваш з сьомгою. Це дуже просто!

  • Сьомга слабосолона - 200 грам
  • Лаваш вірменський - 2 штуки
  • Сир сирний - 250 грам
  • Листя салату - За смаком
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3-4 зубчиків
лаваш з сьомгою - фото крок 1
Лаваш розкласти на столі.
лаваш з сьомгою - фото крок 2
Намазати його м'яким сирним сиром.
лаваш з сьомгою - фото крок 3
Розкидати салатні листя.
лаваш з сьомгою - фото крок 4
Розкласти скибочки сьомги.
лаваш з сьомгою - фото крок 5
Накрити другим листом лаваша.
лаваш з сьомгою - фото крок 6
З сметани, майонезу і пропущеного через прес часнику приготувати однорідний соус.
лаваш з сьомгою - фото крок 7
Змастити їм поверхню лаваша.
лаваш з сьомгою - фото крок 8
Акуратно згорнути його в тугий рулет.
лаваш з сьомгою - фото крок 9
Затягнути харчовою плівкою і прибрати в холодильник хоча б на 1 час.
лаваш з сьомгою - фото крок 10
Готовий рулет розрізати навскоси на невеликі шматочки, викласти на плоске блюдо, прикрасити свіжою зеленню і подати на стіл!

Схожі рецепти