Лаваш з сиром, і сьомгою, і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Закуска у вигляді рулетів з лаваша полюбилася багатьом. Таке блюдо можна зробити на кожен день або на свято. Все досить просто. Дивіться, як приготувати лаваш з сиром, і сьомгою, і зеленню.
Таку закуску можна подати до столу холодної (прямо з холодильника) або ж підсмажити на сковороді або в духовці. Всередину кладуть всілякі продукти (на що вистачає фантазії), дуже популярні такі начинки як: Червона риба, крабові палички, сир (плавлений і твердий).
- Слабосолона сьомга - 300 грам
- Лаваш - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Плавлений сир - 200 грам
1. Дістаю лаваш з упаковки, розкриваю його на столі. Плавлений сир у мене в пастообразной формі, тому за допомогою ложки намазують його на всю поверхню лаваша (залишаю за 1 сантиметру з кожного краю).
2. Червону рибку зрізаю гострим ножем з шкірки і нарізаю тонкими скибочками.
3. Розподіляю нарізану рибку по всій поверхні лаваша.
4. Кріп (можна петрушку) мою і витираю серветками, нарізаю дрібно.
5. Посипаю рубаною зеленню поверх риби по всьому листу лаваша.
6. Повертаю в щільний рулет, тоді і різати буде зручніше. Обертають лаваш плівкою і відправляю його на 1 час в холодильник.
7. Добре просочений лаваш дістаю з холодильника і нарізаю гострим ножем, а потім вже подаю його до столу.