Рецепт Лаваш з сиром, і сьомгою, і зеленню фото

Лаваш з сиром, і сьомгою, і зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Лаваш , Сьомга , Плавлений сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Страви з начинкою
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Закуска у вигляді рулетів з лаваша полюбилася багатьом. Таке блюдо можна зробити на кожен день або на свято. Все досить просто. Дивіться, як приготувати лаваш з сиром, і сьомгою, і зеленню.

Опис приготування:

Таку закуску можна подати до столу холодної (прямо з холодильника) або ж підсмажити на сковороді або в духовці. Всередину кладуть всілякі продукти (на що вистачає фантазії), дуже популярні такі начинки як: Червона риба, крабові палички, сир (плавлений і твердий).

  • Слабосолона сьомга - 300 грам
  • Лаваш - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Плавлений сир - 200 грам
лаваш з сиром, і сьомгою, і зеленню - фото крок 1
1. Дістаю лаваш з упаковки, розкриваю його на столі. Плавлений сир у мене в пастообразной формі, тому за допомогою ложки намазують його на всю поверхню лаваша (залишаю за 1 сантиметру з кожного краю).
лаваш з сиром, і сьомгою, і зеленню - фото крок 2
2. Червону рибку зрізаю гострим ножем з шкірки і нарізаю тонкими скибочками.
лаваш з сиром, і сьомгою, і зеленню - фото крок 3
3. Розподіляю нарізану рибку по всій поверхні лаваша.
лаваш з сиром, і сьомгою, і зеленню - фото крок 4
4. Кріп (можна петрушку) мою і витираю серветками, нарізаю дрібно.
лаваш з сиром, і сьомгою, і зеленню - фото крок 5
5. Посипаю рубаною зеленню поверх риби по всьому листу лаваша.
лаваш з сиром, і сьомгою, і зеленню - фото крок 6
6. Повертаю в щільний рулет, тоді і різати буде зручніше. Обертають лаваш плівкою і відправляю його на 1 час в холодильник.
лаваш з сиром, і сьомгою, і зеленню - фото крок 7
7. Добре просочений лаваш дістаю з холодильника і нарізаю гострим ножем, а потім вже подаю його до столу.

Схожі рецепти