Лаваш з сирним сиром
(покроковий рецепт з фото)
Смачно і практично ніякої метушні. Лаваш з сирним сиром добре зберігається в холодильнику, його можна подати на святковий стіл або взяти з собою на роботу.
Лаваш змастіть сумішшю сиру і майонезу. Додати сіль, поперчіть, викладіть подрібнену зелень і болгарський перець. Поверніть рулетом і запечіть в духовці до рум'яного кольору. Поріжте і подавайте гарячим або холодним.
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Сир 5% - 300 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Зелень (пучок) - 1 штука
- Зелена цибуля - За смаком
- Майонез - 100 грам
- Сіль, спеції - За смаком
У мисці змішайте протертий на дрібному ситі сир, сіль, перець, невелику частину майонезу.
Лаваш розгорнути. Змастити майонезом.
Викласти сирний крем і розмазати по лаваш. Подрібніть будь-яку зелень і болгарський перець. Викладіть на лаваш довільно.
Сверре ruletom. Сам рулет наріжте на частини.
На сухому листі викладіть шматочки лаваша. Розігрійте духовку до 200 градусів і підрум'яньте лаваш в духовці близько 8 хвилин. Подайте до столу.