Квасоля «чорний очей»
(покроковий рецепт з фото)
Квасоля може повністю замінити білки тваринного походження (мене зрозуміють вегетаріанці). Цей продукт неймовірно корисний і різноманітний. Розповім, як приготувати квасоля "чорний очей" просто.
Квасоля може бути не тільки доповненням до інших страв, але і блищати на тарілці самостійно. На відміну від звичайного білого, ця готується не так вже й довго (всього 25-30 хвилин). Блюдо просте, але в той же час ситне. Подаю квасоля із зеленню і скибочкою лимона.
- Квасоля - 300 грам
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 60 мілілітрів
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 1 пучок
- Цибуля - 1 штука
- Лимон - За смаком
1
Квасоля попередньо замочити в холодній воді на пару годин, потім злийте воду і промийте квасолю.
2
У каструлю перекладіть квасоля і залийте її водою, викладіть цибулю і відправте на вогонь, після закипання варіть близько півгодини.
3
Дрібно наріжте очищений зубчик часнику, змішайте його з оливковою олією і оцтом.
4
Квасоля відкиньте на сито, потім викладіть в миску, полийте приготовленої заправкою і перемішайте.
5
Перед подачею прикрасьте дрібно нарубаної петрушкою і часточками лимона.