Рецепт Квашена капуста з кмином фото

Квашена капуста з кмином
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Спеції , Прянощі , Приправи , Кмин
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Квашення
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.

Квашена капуста з кмином - заготівля, яка завжди відмінно підходить до гарячих страв. Подавайте закуску до м'яса, kartofelyu, каша і салат.

Опис приготування:

Капуста, квашена з кмином, сподобається всім любителям цієї спеції, а якщо ви ще жодного разу не пробували такий варіант капусти, тоді варто це зробити. Квашену капусту необхідно зберігати в холодильнику. Рецепт приготування капусти досить простий, тому, варто приготувати.

  • Капуста - 2 кілограма
  • Морква - 1 штука
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Кмин мелений - 1 Чайна ложка
квашена капуста з кмином - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
квашена капуста з кмином - фото крок 2
Капусту наріжте тонкою соломкою, кілька верхніх листків капусти відкладіть.
квашена капуста з кмином - фото крок 3
Моркву очистіть і сполосніть, натріть стружкою. Додайте моркву в капусту.
квашена капуста з кмином - фото крок 4
Додайте сіль і цукор.
квашена капуста з кмином - фото крок 5
Всипте мелений тмин в капусту.
квашена капуста з кмином - фото крок 6
За бажанням додайте один лавровий лист. Перемішайте все і утрамбуйте злегка капусту, прикрийте листям. Залиште капусту на дві доби в спокої.
квашена капуста з кмином - фото крок 7
Кілька разів в день проколюйте капусту, щоб виходили гази.
квашена капуста з кмином - фото крок 8
Через деякий час перекладіть капусту в чисту банку, закрийте кришкою і поставте в холодильник.
квашена капуста з кмином - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти