Квашена капуста з кмином
(покроковий рецепт з фото)
Квашена капуста з кмином - заготівля, яка завжди відмінно підходить до гарячих страв. Подавайте закуску до м'яса, kartofelyu, каша і салат.
Капуста, квашена з кмином, сподобається всім любителям цієї спеції, а якщо ви ще жодного разу не пробували такий варіант капусти, тоді варто це зробити. Квашену капусту необхідно зберігати в холодильнику. Рецепт приготування капусти досить простий, тому, варто приготувати.
- Капуста - 2 кілограма
- Морква - 1 штука
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Кмин мелений - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
Капусту наріжте тонкою соломкою, кілька верхніх листків капусти відкладіть.
Моркву очистіть і сполосніть, натріть стружкою. Додайте моркву в капусту.
Додайте сіль і цукор.
Всипте мелений тмин в капусту.
За бажанням додайте один лавровий лист. Перемішайте все і утрамбуйте злегка капусту, прикрийте листям. Залиште капусту на дві доби в спокої.
Кілька разів в день проколюйте капусту, щоб виходили гази.
Через деякий час перекладіть капусту в чисту банку, закрийте кришкою і поставте в холодильник.
Смачного!