Квас з яблук
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт квасу з яблук для швидкого приготування. Якщо у вас немає льоху і 4-5 тижнів часу, можна приготувати смачний, втаязикє спрагу квас менше, ніж за добу!
Традиційний напій Русі і зараз актуальний. Як приготувати простий квас з яблук знає, мабуть, будь-яка бабуся, яка хоче порадувати своїх онуків. Що може бути краще квасу в жарку пору року?
Як приготувати квас з яблук:
1. Своїм та ріжемо яблука. Розмір шматочків не має значення, головне, щоб вони були однаковими.
2. Варимо яблука в воді хвилин 5, додаємо в кінці цукор.
3. Остиглий відвар проціджують, а потім додаємо в нього попередньо розведені в теплій воді дріжджі. Ми залишаємо бродити годин 14.
4. Розливаємо квас по пляшках, головне щільно його закрити. Тепер готовий квас зберігаємо в холодильнику.
Готово! Насолоджуємося прохолодним і смачним напоєм.
- Вода - 3 L
- Яблука - 700 грам
- Цукор - 300 грам
- Дріжджі - 30 грам
Як приготувати квас з яблук:
1. Своїм та ріжемо яблука. Розмір шматочків не має значення, головне, щоб вони були однаковими.
2. Варимо яблука в воді хвилин 5, додаємо в кінці цукор.
3. Остиглий відвар проціджують, а потім додаємо в нього попередньо розведені в теплій воді дріжджі. Ми залишаємо бродити годин 14.
4. Розливаємо квас по пляшках, головне щільно його закрити. Тепер готовий квас зберігаємо в холодильнику.
Готово! Насолоджуємося прохолодним і смачним напоєм.