Курячий рулет з сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Любіть нескладні в процесі страви, які апетитно виглядають на столі? Тоді поспішаю розповісти вам, як приготувати курячий рулет з сиром в духовці. Відмінний варіант для різноманітності на кожен день.
Це дуже смачний рулетик, який можна подавати до столу з улюбленим гарніром, овочами або просто з соусом до смаку. Сам процес не викличе труднощів навіть у тих, хто відчуває себе новачком на кухні. Крім того, начинку завжди можна урізноманітнити як зеленню і часником, але і смаженими грибочками, наприклад. Шинка або бекон теж будуть дуже до речі.
- Грудка куряча - 1 штука
- Плавлений сир - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки (або майонез)
- Сир твердий - 2 Ст. Ложки
- Часник - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
1. Ось такий дуже простий набір інгредієнтів вам потрібно. Насамперед можете включити духовку і розігріти її до 190 градусів.
2. Грудку вимийте, обсушити паперовим рушником і відбийте молоточком. Посоліть і поперчіть за смаком, можна додати спеції для курки.
3. Для начинки натріть на тертці плавлений сир, з'єднайте його зі сметаною або майонезом і перемішайте. Додайте пропущений через прес часник і зелень. Розподіліть начинку рівним шаром на філе.
4. Поверніть акуратно щільним рулетом.
5. Змастіть сметаною, викладіть рулет на деко і відправте в духовку хвилин на 20. Після дістаньте, зверху присипте тертим твердим сиром і відправте назад запікатися.
6. Про готовність рулету вам повідомить апетитна рум'яна кірочка з розплавився сиру. Подавайте рулет до столу гарячим, нарізавши його попередньо на порційні шматочки.