Курячий рулет в пакеті
(покроковий рецепт з фото)
Ви не повірите, як можна використовувати порожній пакет з-під апельсинового соку! Картонну упаковку тетрапак не поспішайте викидати - цей курячий рулет в пакеті ва домашніх умовах готується в ній!
Цей курячий рулет в пакеті в домашніх умовах готується хоч і делегувати, але зате на смак нічим не поступається магазинним аналогам - і навіть краще, адже тут ви точно знаєте, що ніякої "хімії" немає. Можна, можливо, до речі, рецепт "облагородити", додавши маленькі шматочки морквини, ягідки журавлини і т.Д. - щоб красивіше було готове блюдо.
- Курка - 1 кілограм (у мене - грудки)
- Желатин - 30 грам
- Часник - 3 зубчики
- Вода - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Курку ріжемо дрібними кубиками, додамо роздавлений часник і воду. Перемішаємо, додамо спеції, і знову перемішати. Всипаємо потім желатин прямо з пакету, і знову вимішати до однорідності.
2. Фаршируємо цією красою розкритий картонний пакет тетрапак з-під соку або молока.
3. Цю конструкцію загортаємо в рукав для запікання, поставимо вертикально в миску з водою. Вода повинна бути врівень з м'ясом. Цю конструкцію відправимо в духовку, де в 180 градусах тушкуємо приблизно годину, періодично підливаючи воду.
4. Можна, можливо, до речі, НЕ запікати, а варити в каструлі на кухонній плиті - але тоді тушкуйте два години. Остужаем потім акуратно пакет. І тільки потім розкриваємо.
5. Ось такий вийшов рулет!