Рецепт Курячі відбивні фото

Курячі відбивні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

Якщо ви вживаєте куряче м'ясо, то вам просто необхідно спробувати приготувати курячі відбивні. У них є маса переваг: готуються швидко, вони нежирні, а м'ясо виходить соковитим і ніжним.

Хочу поділитися своїм улюбленим і ходовим рецептом, як приготувати курячі відбивні. Це дуже швидкий і простий спосіб швидко нагодувати або велика кількість людей, або дуже голодних гостей. Завжди все залишаються дуже задоволені і просять добавки. Щоб зробити смак відбивних більш оригінальним, можна додати в кляр трохи каррі або рубаної зелені.

  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 600 мілілітрів
  • Олія соняшникова - 50 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
1
У велику ємність всипте борошно, яйця, молоко і добре перемішайте до отримання однорідної консистенції.
2
Куряче філе порізати на 4 частини і відбийте до отримання товщини в 2 см. Кожен шматочок трошки посоліть і поперчіть.
3
Добре прогрійте сковороду, налийте олію і, умочати кожен шматочок м'яса в кляр, викладайте в сковороду.
4
Готуйте на невеликому вогні з кожного боку, поки кляр не почне темніти.
5
Подавайте з гарніром або соусом. Смачного!

Схожі рецепти