Рецепт Курячі відбивні з грибами фото

Курячі відбивні з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Відбивні

Пропоную приготувати курячі відбивні з грибами. Дуже просте за інгредієнтами і у виконанні, але одночасно апетитне, соковите, ароматне і смачне блюдо!

Універсальний рецепт на всі випадки життя. Таке ароматне і ситне блюдо займе гідне місце на будь-якому святковому столі, а так же виручить коли гості на порозі або просто полювання побалувати своїх близьких простим, швидким і смачною вечерею. Гриби можна взяти абсолютно будь-які, причому як свіжі, так і заморожені. Дуже ароматно виходить з лісовими, а у мене сьогодні заморожені печериці. Спробуйте! рецепт простий, набір продуктів мінімальний, а результат дуже гідний! Можна подати відбивні самостійно або з будь-яким гарніром.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Гриби - 300 грам
  • Сир твердий - 150 грам
  • Майонез - 4 Ст. Ложки (можна замінити на сметану)
  • Цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
курячі відбивні з грибами - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
курячі відбивні з грибами - фото крок 2
Курячі грудки промийте, обсушити паперовим рушником і наріжте уздовж на необхідну кількість порцій. Відбийте шматочки з двох сторін спеціальним молоточком, потім посипте сіллю і спеціями.
курячі відбивні з грибами - фото крок 3
Цибуля наріжте пір'ям і обсмажте з грибами на сковороді до готовності. В кінці додайте сіль за смаком.
курячі відбивні з грибами - фото крок 4
Деко застеліть фольгою або пергаментом і змастіть маслом. Викладіть відбите філе.
курячі відбивні з грибами - фото крок 5
Змастіть філе сметаною або майонезом і розкладіть зверху обсмажені гриби з цибулею.
курячі відбивні з грибами - фото крок 6
Зверху посипте тертим сиром.
курячі відбивні з грибами - фото крок 7
Поставте деко в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Курячі відбивні з грибами готові. Просте, але дуже смачна страва! Подавати краще прямо з печі, поки сир ще тягнеться, а м'ясо ніжне і соковите. Смачного!

Схожі рецепти