Рецепт Курячі відбивні в панірувальних сухарях фото

Курячі відбивні в панірувальних сухарях
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Курячі відбивні в панірувальних сухарях виходять смачними з хрусткою скоринкою. Ця страва часто готували в моїй родині, так як всі були зайняті на роботі, а поїсти любили смачно і ситно.

Опис приготування:

Курячі відбивні в панірувальних сухарях - смачний швидкий вечерю чи обід. Я часто в холодильнику в контейнері тримаю відбиті замариновані грудки. У будній день після роботи витрачаю всього 10 хвилин, щоб приготувати вечерю - ось, власне, в чому головний плюс рецепти курячих відбивних в панірувальних сухарях. Раджу відбивні робити тонкими. Діти дуже люблять їх через золотистої хрусткої скоринки. Пробуйте, успіхів!

  • Куряче філе - 600 грам
  • Панірувальні сухарі - 70 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Масло для смаження - 30 мілілітрів
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
курячі відбивні в панірувальних сухарях - фото крок 1
Приготувати продукти.
курячі відбивні в панірувальних сухарях - фото крок 2
Філе порізати великими шматочками, відбити.
курячі відбивні в панірувальних сухарях - фото крок 3
Посолити, поперчити, намазати майонезом, обваляти в сухарях.
курячі відбивні в панірувальних сухарях - фото крок 4
Смажити 5-7 хвилин на сильному вогні.
курячі відбивні в панірувальних сухарях - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти