Курячі рулетики з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Курячі рулетики з яйцем - дуже смачне і ситне блюдо. Можна приготувати багато маленьких рулетиков або рулетики середнього розміру і порізати їх на шматочки. Спробуйте, вам точно сподобається!
Мені більше подобається другий варіант. З одного курячого філе виходить один великий рулет або 2-3 маленьких. Великі рулетики виходять соковитіше, смачніше, краще відчувається начинка. А далі читайте мій рецепт, як приготувати курячі рулетики з яйцем.
- Куряча грудка - 500 грам
- Сир плавлений - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Зелень - За смаком
- Паприка - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яйця попередньо відваріть круто.
Приготуйте начинку. Яйця і сир натріть на дрібній тертці. Зелень дрібно порубати. Змішайте всі три частини начинки. Можна додати трохи майонезу.
Курячі грудки промийте та висушіть. Потім розріжте, як гармошку, щоб вийшов великий пласт курячого м'яса, товщиною приблизно 1-1, 5 см. Розкладіть цей пласт на обробній дошці і акуратно відбийте молоточком.
Отриманий пласт курячого м'яса посоліть, присипте перцем і паприкою. Потім викладіть підготовлену начинку досить товстим шаром.
Загорніть м'ясо в рулет, якщо є розірвані місця, затиснутою джи zubochistkami. Зверху ще трохи присолите рулетик. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів 40-60 хвилин, в залежності від товщини рулету.
Курячий рулетик з яйцем готовий!
Смачного!