Курячі ніжки в рукаві в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви прихильник правильного харчування і не хочете вживати в їжу смажене в олії м'ясо, то цей рецепт точно для вас. Ароматні курячі ніжки на овочевий подушке- то, що потрібно!
Що може бути смачніше ароматної курочки, запеченої на овочевій подушці? Спробуйте приготувати цю страву у себе вдома. Тут ви знайдете докладний рецепт, як приготувати курячі ніжки в рукаві в духовці з морквою, цибулею і часником. Овочі надають ніжкам особливий аромат, доповнюють смак і роблять його більш різноманітним.
- Куряча гомілка - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгердіенти, часник, морква і цибуля очистіть, курячу гомілку промийте під проточною водою і натріть сіллю і перцем.
Цибулю очистіть і прежьте тонкими півкільцями або четертькольцамі.
Морква поріжте тонкими кружальцями.
Часник порубати пластинками.
Складіть в рукав овочі, а на них викладіть курячі гомілки. Зауважте рукав з обох сторін і відправте в духовку на 30 хвилин. Для 10 хвилин до готовності рукав зверху розрізати, щоб на курці утворилася рум'яна кірочка.
Готові гомілки викладіть на тарілку, не забудьте і про овочі, вони вийшли дуже смачними. Смачного!