Куряче філе в кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки кефіру куряче філе стає більш ніжним і соковитим. Додайте улюблені спеції - і отримаєте неймовірно ароматне блюдо.
М'ясо ретельно вимийте, зніміть до кісточок. Поріжте на невеликі шматочки. Замаринуйте в солі зі спеціями. Посмажте. Залийте кефіром і дайте настоятися пару годин. М'ясо в кефірі готове!
- Куряче філе - 600 грам
- Кефір - 1 Склянка
- Сіль, спеції - За смаком
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте продукти. Жирність кефіру особливої ролі не грає.
Куряче філе вимийте, обсушити паперовою серветкою і поріжте на шматочки.
Додайте сіль і спеції. Перемішайте. Залиште на 5 хвилин.
Обсмажте м'ясо на олії з усіх боків до готовності.
Готове куряче філе складіть в глибоку тару.
Залийте повністю кефіром. Накрийте і залиште настоюватися не менше 2-3 годин. Готово!