Куряче філе в кефірі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити звичні гарячі страви хочу запропонувати вам дуже класним варіантом, як приготувати куряче філе в кефірі на сковороді. Ніжне, соковите і дуже смачне. Спробуйте обов'язково!
Сам процес займе у вас не більше півгодини, однак цей час без урахування маринування. Щоб курочка вийшла найніжнішої, замаринуйте її заздалегідь і залиште на ніч. В даному випадку для аромату використовується базилік сушений, але ви можете додавати будь-які спеції, який вам подобаються. Таке блюдо чудово підійде до будь-якого гарніру.
- Куряча грудка - 0.5 кілограма
- Кефір - 200 мілілітрів
- Базилік - 1 Чайна ложка (або інші спеції)
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Набір інгредієнтів простий і досить скромний.
2. Філе вимийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками.
3. Додайте сіль, перець, базилік за смаком.
4. Влийте кефір і акуратно перемішайте.
5. Залиште маринуватися.
6. А після все дуже просто: налийте на сковороду трохи олії і розігрійте.
7. Викладіть курочку і смажте на середньому вогні до готовності. Подавайте до столу блюдо гарячим з улюбленим гарніром.
Смачного!
Смачного!