Рецепт Куряче філе в кефірі на сковороді фото

Куряче філе в кефірі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка, Куряче філе, Кефір
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Урізноманітнити звичні гарячі страви хочу запропонувати вам дуже класним варіантом, як приготувати куряче філе в кефірі на сковороді. Ніжне, соковите і дуже смачне. Спробуйте обов'язково!

Сам процес займе у вас не більше півгодини, однак цей час без урахування маринування. Щоб курочка вийшла найніжнішої, замаринуйте її заздалегідь і залиште на ніч. В даному випадку для аромату використовується базилік сушений, але ви можете додавати будь-які спеції, який вам подобаються. Таке блюдо чудово підійде до будь-якого гарніру.

  • Куряча грудка - 0.5 кілограма
  • Кефір - 200 мілілітрів
  • Базилік - 1 Чайна ложка (або інші спеції)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
куряче філе в кефірі на сковороді - фото крок 1
1. Набір інгредієнтів простий і досить скромний.
куряче філе в кефірі на сковороді - фото крок 2
2. Філе вимийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками.
куряче філе в кефірі на сковороді - фото крок 3
3. Додайте сіль, перець, базилік за смаком.
куряче філе в кефірі на сковороді - фото крок 4
4. Влийте кефір і акуратно перемішайте.
куряче філе в кефірі на сковороді - фото крок 5
5. Залиште маринуватися.
куряче філе в кефірі на сковороді - фото крок 6
6. А після все дуже просто: налийте на сковороду трохи олії і розігрійте.
куряче філе в кефірі на сковороді - фото крок 7
7. Викладіть курочку і смажте на середньому вогні до готовності. Подавайте до столу блюдо гарячим з улюбленим гарніром.
Смачного!

Схожі рецепти