Куряче філе на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати куряче філе на сковороді дуже просто, але якщо у вас буде під рукою рецепт відповідного клярі, то блюдо вийде набагато смачніше.
Щоб філе вийшло м'яким і соковитим, підсмажте його в клярі з майонезом. Блюдо вийде якраз відповідним для сімейного обіду або вечері. Подавати смажене куряче філе можна з будь-якими овочами або зеленню.
- Куряче філе - 350 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Майонез - 1, 5 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Куряче філе промийте, наріжте пластинками і відбийте за допомогою молоточка. М'ясо поперчіть і посоліть.
В окремій мисці змішайте яйце, борошно і майонез. Додайте за смаком сіль.
Кляр збийте до отримання однорідної маси. Для цього використовуйте звичайну вилку або віночок.
Опустіть кожну відбивну в кляр.
Розігрійте масло на сковороді, зробивши помірний вогонь, викладіть відбивні і смажте 3-4 хвилини.
Потім переверніть м'ясо і обсмажуйте ще 3 хвилини, поки не підрум'яниться.
Смачного!