Куряча печінка для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне м'яке печінковий м'ясо дозволить створити дуже смачне, дивовижне блюдо - печінковий паштет. Отриманий продукт дуже поживний, корисний і може бути рекомендований для дитячого харчування.
Ніжний і м'який на смак дивовижний паштет може бути рекомендований в якості дієтичного або дитячого харчування. Для приготування страви потрібні звичайні для паштету продукти: вершкове масло, морква і печінку. Продукт виходить дуже ніжний смачний, подобається дітворі. В сімейний ранковий сніданок добре вписується ранковий бутерброд з паштетом до кави. Гарно оформлений паштет може прикрасити і святковий стіл.
Дивіться, як приготувати курячу печінку для дітей.
- Печінка куряча - 250 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
1. Очистіть цибулю від лушпиння і наріжте дрібними шматочками.
2. Очистіть моркву, помийте, Натрій в tёrke.
3. Пропассеруйте цибулю на попередньо нагрітій до високої температури сковорідці.
4. До просмажене цибулі додайте моркву, перемішайте і продовжуйте тушкувати на повільному вогні.
5. Промийте печінку і поріжте на дрібні шматочки. Розігрійте сковороду, додайте рослинне масло, прожарьте печінку 5 хвилин.
6. Прожарені інгредієнти подрібніть на м'ясорубці.
7. В отриману масу додайте розм'якшене вершкове масло.
8. Блюдо поперчіть, приправити сіллю. Дуже добре розмішайте.
9. Поставте отриманий продукт на півгодини в холодильник. Красиво прикрасьте і подайте на стіл. Смачного.