Куряча грудка в соусі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Куряча грудка сама по собі має не яскраво виражений смак, тому її завжди готують з якимось яскравим, насиченим соусом. Я пропоную цікавий рецепт курячої грудки в сметанному соусі з лимоном.
Звичайно, готувати курку на сковороді можна з різними соусами, але найбільше мені подобається саме сметанний соус з різними добавками: з грибами, часником, кропом і іншими прянощами. Сметана робить курку ще ніжнішою, а спеції надають цікаві нотки аромату. Моїм рецептом, як приготувати курячу грудку в соусі на сковороді, користуються всі мої подруги, і дуже цьому раді. Блюдо готується швидко, при цьому виходить ситним і, звичайно, дуже смачним. До нього підійде практично будь-який гарнір, але найчастіше я готую пасту, а курку викладаю зверху. Виходить майже італійське блюдо!
- Куряча грудка - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Крем - 150 грам
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Кріп - 0, 5 пучка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Куряче філе порізати на невеликі шматочки.
Полийте курячу грудку лимонним соком, додайте сіль, залиште її так на 10 хвилин. Потім викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажте до золотистої скоринки.
Поріжте дрібно цибулю, відправте його до курки.
Додайте сметану, перемішайте і тушкуйте 5 хвилин.
Останнім відправте в сковороду дрібно рубаний кріп. Гасіть до готовності курки.
Курка готова. Подавайте її гарячої. Смачного!