Куряча грудка в чіпсах в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Куряча грудка в чіпсах в духовці - проста і дуже смачна закуска, яку можна приготувати і в якості буденного страви, і на свято, а можна взяти з собою на пікнік.
Рецепт, як приготувати курячу грудку в чіпсах в духовці, мені дуже подобається тим, що курочка виходить дуже соковитою всередині, а зверху хрустка скоринка з яскравим смаком. Таку закуску можна приготувати на пікнік, щоб підкріпитися, поки чекаєте шашлику. Обов'язково спробуйте!
- Куряча грудка - 250 грам
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Чіпси картопляні - 50 грам

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Курячі грудки поріжте на невеликі шматочки, досить тонкі, щоб вони швидко присмажився.

Підготуйте маринад - змішайте соєвий соус з паприкою, викладіть шматочки курки, перемішайте і залиште на 30 хвилин.

Поки маринується курка, підготуйте паніровці - яйця збийте з невеликою кількістю чорного перцю, в невелику піалу насипте борошна, чіпси подрібніть якомога дрібніше, пересипте в окрему піалу.

Кожен шматочок курки опустіть спочатку в яйця, потім в борошно, а в кінці - в подрібнені чіпси.

Перекладіть шматочки курки на пергамент. Надішліть в духовку і запікайте при температурі 200 градусів 25-30 хвилин.

Курка в паніровці з чіпсів готова.

Смачного!